Вијести
Обиљежавање дана породице - 20.мај 2019.

ЈЗУ Дом здравља Добој је 20.5.2019. од 17.00 - 19.00 часова у партнерству са ЈУ Центром за дневно збрињавање дјеце и омладине Добој организовао низ пригодних догађања поводом обиљежавања Свјеткског дана породице на Стадиону спортских игара у Добоју. За Свјетски дан породице је проглашен 15. мај по одлуци генералне скупштине Уједињених нација 1993. године, а са циљем да се истакне значај породице и породичних вриједности, да се укаже на важност породице и родитељства, да се породица заштити као основна јединица друштва али и да се пружи помоћ породици да би могла да испуни своју одговорност према заједници.

Obilježavanje dana porodice Dom zdravlja Doboj Obilježavanje dana porodice Dom zdravlja Doboj Obilježavanje dana porodice Dom zdravlja Doboj Obilježavanje dana porodice Dom zdravlja Doboj

Велику подршку и помоћ манифестацији су пружили пријатељи из ЈУ дјечије обданиште 'Мајке Југовића', Амерички кутак Добој, Школа спорта 'Спарта', Удружење грађана за помоћ дјеци са посебним потребама, Центар за социјални рад Добој, Креативни центар 'Мадагаскар', УГ 'Лавиринт', Rotaract клуб Добој, са донацијама, идејама и пожртвованим радом да манифестација протекне угодно.
Мали другари са родитељима и члановима породице су били у прилици да се прикључе некој од забавних радионица цртања те да своје ликовно-креативне радове изложе, да се окушају у рецитовању пјесмица и наступу пред публиком, да се подсјете на важност чувања биљног и животињског свијета, и да учествују у сјајним спортским активностима организованим на полигону за спорт Школе спорта ‘Спарта’. Родитељи су се информисали о календару редовне вакцинације, значају активно проведеног времена са дјецом те о значају и важности игре, о здравој и правилно избалансираној ужини код дјеце, о развијању здравих животних навика и правилног однос према себи и природи.