Вијести
Превентивни стоматолошки прегледи

Редовни годишњи превентивни стоматолошки прегледи дјеце обављени су у ЈПУ ,,Мајка Југовић'' у периоду 28.11-30.11.2018. године.
И ове године су уз дружење и игру дјеца предшколског узраста упозната са правилним техникама прања зуба. Наглашена је такође и важност правилне исхране и дјеци и васпитним радницима. Препоручено је конзумација слаткиша уз оброк и након тога обавезно прање зуба. Поред технике прања зуба објашњена је и важност четкице и пасте за зубе.
preventivni stomatološki pregledi
preventivni stomatološki pregledi
preventivni stomatološki pregledi preventivni stomatološki pregledi preventivni stomatološki pregledi

Сва дјеца у вртићу су прегледана и дјеца код којих је дијагностикован каријес зуба добили су позив да се јаве на вријеме док је каријес још у почетној фази код дјечијег стоматолога.
Прегледе су обавили специјалисти превентивне и дјечије стоматологије Дома здравља Добој др Анита Калајџић и др Катарина Радовановић са својим тимовим.

Саопштење за јавност

Саопштење за јавност Јавна здравствена установа Дом здравља Добој након запримљених телефонских позива корисника услуга ове здравствене установе издаје сљедеће саопштење:
Јавна здравствена установа Дом здравља Добој обавјештава кориснике услуга да радници тренутно запослени у овој здравственој установи, као истински професионалци у свом позиву, поштују у пуном капацитету уставом загарантована права и слободе грађана, као и право на заштиту личних података која су дефинсана законским и подзаконским прописима.
Штитећи права својих пацијената и поштујући право на заштиту личних података овим путем одговорно стојимо иза чињенице да нико од тренутно запослених радника ЈЗУ Дом здравља Добој није дао било какав лични податак или информацију које су грађани Добоја повјерили нашој здравственој установи.
Позивамо све грађане Добоја да сумњу да је дошло до повреде права на заштиту личних података или евентуалну сумњу у злоупотребу истих пријаве надлежним институцијама Републике Српске.
« Претходна
Сљедећа »