Вијести
Међународни дан сестринства - 12.5.2018.

У оквиру обиљежавања овогодишњег Међународног дана сестринства под слоганом ”Сестрински глас за здрав живот – здравље је људско право” дана 11.05.2018. године одржана је Регионална конференција у Добоју у хотелу Парк.
Организатори прве Регионалне конференције су Подружница регионалног удружења медицинских сестара/техничара ЈЗУ Дом здравља и ЈЗУ Дом здравља Добој који је пружио финансијску и логистичку подршку
Međunarodni dan sestrinstva Dom zdravlja Doboj 2018
Međunarodni dan sestrinstva Dom zdravlja Doboj 2018 Međunarodni dan sestrinstva Dom zdravlja Doboj 2018 Međunarodni dan sestrinstva Dom zdravlja Doboj 2018

Кроз рад конференције приказана је улога коју медицинске сестре/техничари имају у осигуравању људског права на здравље. Јединствена улога медицинских сестара у пружању својих услуга за појединца, болесне или доброг здравственог стања јесте процјена њиховог здравственог стања, промоција здравих стилова живота, помагање у обављању оних активности које доприносе здрављу или опоравку појединца или достојанственој смрти.
Конференцији су присуствовале медицинске сестре/техничари из Републике Српске, Федерације БиХ, Амбасаде САД у Босни и Херцеговини, Србије као и представници: Министарства здравља и социјалне заштите Републике Српске, Града Добоја, ЈЗУ Дом здравља Добој, Фондације Фами, Асоцијације XY и други.


Допринос Градске управе у опремању Специјалистике амбуланте из педијатрије - 25.4.2018.

Нашу установу и Специјалистичку амбуланту из педијатрије посјетили су представници Градске управе и градоначелник Града Добоја господин Обрен Петровић, који је заједно са директором Дома здравља др Радославом Николићем обишао просторије наведене службе.
Овом приликом уручени су столови за пресвлачење беба, тренутно неопходни за лакши рад који су набављени захваљујући Граду Добоју.
Договорене су активности за будући период како би се обезбиједили што бољи услови за наше најмлађе суграђане и њихове родитеље.
Donacija Grad Doboj Donacija Grad Doboj
Donacija Grad Doboj Donacija Grad Doboj Donacija Grad Doboj

Обавјештење о обавезној вакцинацији - 7.5 - 22.05.2018.

vakcinacija Обавјештавају се школска дјеца, рођена 2004, 2000. и 2012. године да се обавезно јаве у просторије Хигијенско епидемиолошке службе ЈЗУ Дом здравља Добој ради вакцинације.
Вакцинација ће се вршити од 7.5.2018. до 22.05.2018. године од 08.00 до 12.00 часова у наведеним просторијама.
Напомена: са собом понијети здравствену књижицу.